Báječné funkce pro Vaše děti

 

Domy nestavíme pouze pro sebe a své partnery, ale také pro svoje děti. My Vám nabízíme několik tipů, jak můžete přizpůsobit Váš smart home pro potřeb Vašich dětí.

 

BUDÍK

 

Probouzejte svoje děti tím nejjemnějším způsobem. Vytáhnou se žaluzie a do pokoje začne pronikat světlo z venku. Pokud se Vaše děti probouzí při hudbě, použijte multiroom audio systém.

 

TV ZÁMEK

 

Čas na spánek. Od 22:00 je v televize v pokoji dětí mimo provoz. Pro děti které nemají v pokoji vlastní TV je přes den, kdy si přes den musí udělat úkoly je funkce TV odpojena ze sítě.

 

WLAN ZÁMEK

 

Vaše děti jsou v dnešní době častěji na internetu než u televize. Tímto krokem možná ztratíte svojí oblíbenost, ale donutíte tím svoje děti trávit jejich čas jiným způsobem – věnovat se sportu, hrát si s kamarády nebo cokoliv jiného.

 

OSVĚTLENÍ – KONTROLA PŘÍTOMNOSTI

 

Děti často zapomínají vypínat světlo. Tímto opatřením ulehčíte svoji peněžence. Jednoduše nastavíte světlo ve vybraných místnostech tak, aby se vypnulo pokud v nich nikdo není.

 

TLAČÍTKO NA DOBROU NOC

 

Po stisku tlačítka na dobrou noc zavládne v domě noční spánek. Vypnou se veškerá světla a odpojí všechna zařízení v pohotovostním režimu.

 

NOČNÍ SVĚTLO

 

V dětském pokoji můžete při usínání využít stmívání světel. Jas nastavíte jen na 10% to je dost na to aby se děti ničeho nebáli a zároveň na to, aby se hezky a jednoduše usínalo.

 

NOUZOVÉ TLAČÍTKO

 

V nejhorším případě, jak se vaše děti v noci něčeho polekají, je tu nouzové tlačítko. Blikající světlo v ložnici a telefonát Vás upozorní na to že dítko potřebuje utěšit.

Share This